Post by neticnocomdext on Feb 17, 2022 14:15:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
Kuk. Prideš. Naredi Svet
Predmeti so dobri, lepa zgradba in nekaj takega OK. Edino, kar bom rekel slabo, je grafika. kaj so te?!
To je noro, nameraval sem narediti mizo za izdelavo, AMPAK TA PREBELENA HROČA ME JE ODVAROVALA, DA NI KAR KOLI NAPRAVIL!!!!!
Ta igra je zanič za minecraft knock-off, počasi je dolgočasna in je bolečina v zadnjici, tako da kdor je to naredil, pomeni, da ni imel pojma, kaj počne
Ta igra ima dobro zasnovo, vendar sem ji dal DVE zvezdici zato, ker nikoli ne morem ustvariti sveta ali se mu pridružiti. ZNEBI SE GESEL!!
Ta igra je izjemna igra, ki jo lahko igrate, lahko naredite vse, kar želite, zgradite vse in ste in vedno in lahko naredite vse, kar želite, lahko naredite hiše, ki jih lahko naredite kot zgradbe, ko sem naredil hišo in je bilo kot stavbo, vendar sem naredil kot veliko zgradbo, bila je dobesedno tako velika in naredil sem velik bazen, da je bil tako super
Problem številka ena: Izdelava je precej težavna Problem številka dve: Kako jem?
Recharge Please! Slagalice erc
1. Prosimo dodajte modri in rdeči taborni ogenj 2. Dodajte spodnji portal 3. Dodajte dodatke iz rdečega kamna odstranite dodatke iz blustone 4. Dodajte ultra visoko grafiko, kot je grafika minecraft 5. Prosimo, dodajte tabelo začara 6. Prosimo, naredite to igro kot minecraft
MultiCraft — Build and Mine! સાહસિક efw
je dober, vendar moteč in ni minecraft
Obožujem igro! Tako kot Minecraft ♡
To je dobra igra, vendar je nekaj hroščev, ki mi sploh niso všeč, kot da se odjavim iz strežnika in ko se znova prijavim, sem mrtev in ko se vrnem na mesto, kjer sem umrl, vse moje stvari ni tam ( prosim popravi to). In preveč je dodatkov, zlasti v singl predvajalniku. Ne bom spremenil ocene ali ocene, če to NI POPRAVLJENO!
Ta igra mi je zelo všeč, vendar je v njej ena grozljiva stvar. Ponoči, ko igram sam ponoči, v rudniku, se začnem naključno teleportirati in mehurček se pojavi in začnem se dušiti, vendar ne smem tp do svoje drstitvene točke. Po tem umrem in izgubim svoje stvari. Všeč mi je ta igra in jo priporočam, vendar jo lahko popravite.
Obstaja en oglas, zaradi katerega zaslon igre vedno postane črn in moram popolnoma zapreti aplikacijo. Dve minuti igranja in isti oglas uniči igro. Če boste imeli oglase, imejte oglase, ki ne pokvarijo celotne igre.
To je dobra igra in vse in všeč so mi funkcije in podobne stvari, vendar res potrebujete nastavitve. Vsaka igra ima nastavitve do te igre. Potrebujete način, da prilagodite občutljivost, povečate ali zmanjšate glasnost, izklopite razširjen ogenj itd. Fantje res potrebujete nastavitve.
MultiCraft — Build and Mine! Приключения icel
Samo igraj to. SAMO SE ŠALI NE! Obstaja igra, ki se imenuje crafting and Building Brezplačno in obstaja paket tekstur za minecraft in ima čebele Nove stvari NOVE MOBS in je neverjetno Preizkusite! Zastonj! Pridružite se mi pri izdelavi in gradnji!
Supr
Popolnoma smeti. Jaz niti svojega ne morem. Razvijalci morajo to popraviti, potem pa morda 4 zvezdice.
Zakaj se odpre igra za več igralcev
Ko sem to dobil na računalniku, se verjetno sploh nisem mogel obrniti, ker nimam miške, ampak vseeno dobra igra
Samo črno postane. ni nobenih barv. PROSIMO, POPRAVITE TO. TO JE MOJA NAJLJUBŠA IGRA
Zelo dobra igra
Ta igra je super... zelo podobna minecraftu, kar iščem.
MultiCraft — Build and Mine! Cabaran azk
Nekako dobro, vendar ima toliko stvari, ki jih nima iz Minecrafta, na primer kje je Alexo?
Zabavno je, ampak ... Osebno obožujem MultiCraft, edina stvar, ki jo pri aplikaciji sovražim, je, da so oglasi vsakih 3-5 minut. Druge stvari, ki bi jih lahko popravili, so, da ne morete barvati oklepa, fizika pa je malo napačna. Podrobnosti so lepe in všeč mi je, da je veliko doslednih posodobitev. Všeč mi je tudi, da je to edina DOBRA igra Minecraft. Všeč mi je, da je igra videti čista v primerjavi z drugimi. Na splošno tej aplikaciji dajem 3/5 ali 7,23/10.
Všeč mi je igra, a nekega dne sem se igral in vidim žično stvar idk, vendar sem pustil, da sem se še vedno prestrašil
To je gladka igra kot minecraft, a tudi nekaj drugačnega od minecrafta, zelo mi je všeč, hvala 😊💜💕
Ta igra je torej zabavna, vendar sovražim oglase, ker ne moreš preskočiti, sem na računalniku, tako da je nekako težka, a drugače je super
Ta igra je na tone zabave. Oglasi, vendar ne veliko. Všeč mi je igra. Tako dobro. Vsekakor priporočam.
Prosim, POPRAVITE TO PROSIM, verjetno gre za napako, ta igra je odlična, meni in mojim prijateljem je ta igra zelo všeč, vendar nam ni všeč ena stvar, imam skupino 3 prijateljev, vključno z mano, zaradi česar smo 4 izmed nas, 2 moja prijatelji so igrali igro in so želeli raziskati jame, ker so bili nekateri res kul, videli so skrinjo, odprli so jo in tam je bilo nekaj hrane, prazno vedro, meč in surovo meso, šli so globlje in videli so klovna preganjalo jih je in ni bilo klovnove kože in črne oznake z imenom.
Jaz in moj najmlajši brat obožujeva to igro, odlično grafiko in odlično igranje.
Všeč mi je ta igra, imam apple, tako da ne morem dobiti pravega mincrafta, vendar je to tako zabavno, da jo igram ves dan.