Post by neticnocomdext on Feb 17, 2022 14:18:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више поена ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Не заслузује висе.
Морам да дам једну звездицу. Заслужује мање. Инвазивни огласи за дечију игру. Не вреди инсталирати
Бас је супер;-)
Волим ову игру веома сам срећан што видим или играм ову игру, али имам један проблем у овој игрици превише реклама за 30 секунди али волим шминку Имам 3,4 игре шминке у свом телефону Волим шминку ја сам краљица шминке 💄
Веома добра игра Лепа игра, али многи додају, али ја волим ову игру
Супер сте
Свидела ми се..... То је фантастична игра за мене ... И то желим да кажем, наставите тако 💝💝 дивно
Најбоља игра у мом животу коју сам икада играо. Занимљивије је и забавније. Уживао сам у игрици. Ко икада жели да постане шминкер, пробајте ову игру. Уживаћете у овој игри. Волите ову игру 😘😍
Добро је 👍. Али они морају да покрену више ствари😐😏😛
Потребно је много времена да се учита, али ми је тако забавно и волим то
Није баш добра игра
Веома леп покушај да буде боље, наставите тако 👍
То је заиста прелепа игра која има много опција, али једна ствар има превише додатака
Candy Makeup - Süßer Salon Gelegenheitsspiele tgp
Salon Bonbon Grand public yyis
Не како игра изгледа на сликама, јечам може учинити било шта без плаћања, па мислим да би то требало да поправите
Једва чекам да пробам
Свиђа ми се игра али тамо не можемо додати врх. Дао сам 2 звездице јер има толико огласа
Игра је невероватна, волим да се шминкам у игри јер сам сада заиста добра шминка у стварном животу
Слаткиша шминка лепотица
Волим ово, али ови ст*пид огласи су се стално појављивали кад год нешто купим, поправите ову апликацију и ја оцењујем ⭐⭐⭐⭐⭐ јер ми се свиђа😊❤
То је тако јебено досадно јер не могу да ставим девојку кармин и руменило. Као да треба да се плати
Има лошу графику и само лошу игру и све у свему једноставно је срање
СУПЕР Ова игрица је сјајна моја сестра од 5год је игра и каже да јој се свиђа
НЕ свиђа ми се ова игра, НИКАД ми не ради, покушавам да је избришем него да је вратим, али ми се никада није отворила, отвориће се, али ниједно дугме не ради
Срећно са игром и имаћемо одличан викенд и не могу да пронађем приложену датотеку свог живота са игром 🤠 и можемо добити прилику да погледамо игру 🙂
Било је добро, само се много смрзло.
Нисам чак ни играо, али и дајући 5 звездица након поновног играња, оценићу ову игру, али ми се свиђа постер
Још горе игра има много огласа и већина ставки је закључана. Али игра је занимљива.
Candy Makeup Beauty Game פנאי utq
лијепа
Увек постоји простор за побољшање, али постоји много огласа, али у супротном то је забавна игра која изазива зависност
Игрица је одлична
Мој мозак 🧠 се освежи када играм ову игрицу много ми се свиђа 🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍 Доживљај као мој сан
Ова игра може да направи моду, волим је
Лепа игра, али шминка је помало незгодна, као када ставим руменило за своје муштерије, она се претвори у грубу нијансу сиве, а сјенило такође и сјенило од слаткиша ставља се 🍬🍬и то поправите. Све у свему, заиста је забавно😏😏
Које ствари су лепе, оне су закључане.
Заиста волим ову игру јер могу да шминкам слаткише и заиста је забавно играти. Могу да играм ово цео дан!
Али такође уживам и тек 3. ранг
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds จำลองสถานการณ์ umhu
има превише реклама и када изађем из нечега и оглас се појави када ми нешто затреба појави се оглас, мрзим то да поправи ово
немој да схватиш шминкерски мрав чак ни сладак и да не будем зао али девојке су ружне тако ружне и толико додатака мрзим то само не схватај ох и када ставиш руменило то се превише показује и његове ружне молбе не схватају !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
сасха много волим ову игру, али сам ставио 3 звездице јер се учитава полако као пуж
Ова игра је добра али није интересантна
Мислим да је то веома лепа игра, али јој треба више шминке и одеће
Одличан пролазник и једноставно волим то, волим да користим шминку и облачим косу и облачим их