Post by neticnocomdext on Feb 17, 2022 14:21:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen érméket ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Auto Brawl Chess Strategie wiki
A játék összességében jó, de nagyon nehéz érméket szerezni. Jobb volt a frissítés előtt
Hogy őszinte legyek, 5 csillagra értékelném, de van 1 küldetés, ami lehetetlen, ez az, hogy egyszerre 3 egyedi power-up felszerelést kell felszerelni. Kérjük, távolítsa el, vagy növelje a bekapcsolás esélyét.
nagyon jó
Nagyon jó játék, minden korosztálynak ajánlom. Biztosan tetszeni fog ez a játék. Egyáltalán nem kényszerített hirdetések. Nagyon leegyszerűsített, de szórakoztató játékmenet és nagyon addiktív. Az egyik legjobb mobiljáték, amivel valaha játszottam.
Ez kurva jó másfél óràt Elvoltam vele
összességében jó
Remek játék az idő elnyerésére, nem tudom elképzelni, hogyan lehetne javítani a játékon. Összességében jó játék.
Csak a 6 másodperces hirdetések miatt ad nekem ez a játék, igen, kérlek, készíts több karaktert
Túl érzékeny
Mi a fene van ezzel a játékkal. Ha bezárom a játékot és később nyitom meg, örökre betöltődik. Kétszer újratelepítettem és még mindig ugyanazt csinálja.
Menő játék, ahol felmászhatsz egy végtelen toronyba a választott nindzsával. Egy hónapba vagy kevesebbbe fog telni egy drága nindzsa beszerzése, ha őrölni akarsz érte.
A vezérlés nagyon rossz
szórakoztató, de valahogy lehetetlenné válik
A legjobb grafika, egyszerű és szórakoztató (amíg azt nem mondod, hogy klasszikust kell csinálnod🤕)
Ниња Тобу Акционе msq
Öhm, nem tudom mit tegyek, mert folyton azt mondja, hogy nem válaszolok, ez nagyon frusztráló
Azt hiszem, játéktesztelőként kellene fizetést kapnom.
Ez a játék nem a nooboknak való. Elsajátítása sok türelmet és készségeket igényel. Félelmetes időgyilkos és kihívásokkal teli szakaszok fognak játszani.
Nagyszerű játék, nagyszerű művészeti stílus és egyedi játékmenet. Újrajátszható és magával ragadó.
Hogyan tudom kikapcsolni a hangot és a zenét?
Egy idő után kicsit unalmas lesz
Egyszerű, jó esztétika
اللعبة جيدة وممتعة وبصراحة ينبغي أن تصنف ك لعبة أرآكيد, ولكن السلبي باللعبة هو دقة وتصميم القائمة الرئيسية ف دقتها السيئة لا تناسب لعبة جيدة كهذه, وأيضا يا حبذا الأبتكار وتطوير أطوار جديدة داخل اللعبة لأن بالنهاية سيكون الملل نتيجة التكرار بهذا الطور هو مصير أي مستهلك للعبة .
UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT
Gyors, szórakoztató, időgyilkos. Az egyetlen problémám az, hogy a szünet gomb rossz helyen van a jobbkezes nindzsák számára. Véletlenül elég gyakran megütöttem játék közben, és többször megbuktam.
Nem olyan jó, mint én, bár lenne
Nagyon klassz játék, szerintem menő lenne egy olyan játékmód, ahol van egy gomb az ütéshez
Nagyszerű játék. Határozottan élvezetesebb lenne, ha nem lennének reklámok, és kevés olyan küldetés van, amit nagyon nehéz teljesíteni, ezért légy készen, ha sokáig szeretnél játszani ezzel a vame-vel
Nagyon jó grafika és simán játszható. De fel kell tölteni a többjátékos módot. Ha kifejlesztették és elérhető többjátékos játékhoz, akkor a legjobb offline többjátékos játék lesz.
túl nehéz játszani, nincs értelme túl keményen játszani, hogy az agyad beszívja.
Szerintem ez a játék megtanít minket a való életben arra, hogy nem kell rohanni, helyesen választani és bölcsnek lenni, egyébként is nagyon élvezem, ez egy szórakoztató és kihívásokkal teli játék.
ez a játék csodálatos. A küldetések során néha tényleg elragad
Ez a játék falról falra ugrálhat, 👉🏽 épületeken ugrálhat, bemészhet és átjuthat a különbségen. akadályok, diff. témák, elrendezések, új ellenségek Továbbfejlesztett részlethez, Kampánnyal, nyitott bővítéssel, amely képes futni, kötőjel, fázis stb. ❗ Hátránya ❗: ismétlődő, unalmas faltól falig
Nagyon tetszett. Az egyik legegyszerűbb, mégis csodálatos offline játék, amivel valaha telefonon játszottam.
Egy idő után nem tudok játszani a játékkal, pls. javítani
Ez a játék a legjobb 😁
Olyan csodálatos játék
Jól van. Jó ötlet, az átlagos termék ütős dobozai szörnyűek, ha nem létező dolgok ütik el őket, a tárgyak sebessége véletlenszerűen változtat nehézségi szintet baba módból lehetetlen küldetésből gyermek módba, és a küldetések az érmék gyűjtésétől és egy ellenség megölésétől mennek. egy olyan szint teljesítéséhez, amely több mint 29 másodpercet vesz igénybe a gyorsasági futási idő teljesítéséhez, majd 30 másodperc alatt kell megtennie, ez átlagosan olyan, mint egy törés, lépj túl rajta
Ninja Tobu ایکشن lbz
Ez szívás! Továbbra is a betöltési képernyőre megy! Még egyszer sem játszottam!
Ninja Tobu Action bnf
Igazi visszajelzést adok, ugye? Megteszem, mert szeretek játszani ezzel a játékkal. A kamera probléma. Valahányszor játszom, nagyon gyorsan akarok menni, és minél messzebbre jutni. Így inkább a képernyő tetején vagyok, mert a kamera az alulról felszálló tüskékhez képest mozog. Aztán leggyakrabban olyan tüskékbe ütközök, amelyeket esélyem sem volt látni. Úgy tűnik, hogy valami olyasmi fog történni, amiről a tervezők tudták, úgyhogy sejtem, hogy játszanom kell ezzel a korlátozással. De miért? Ha korlátozom magam, az csak tönkreteszi a játék menetét. Mert most ahelyett, hogy átrobbanok a tornyon, és amilyen gyorsan csak tudok, az akadályokon navigálnom kell, lassan haladnom kell, hogy megvárjam, amíg a tüskék a szintemre emelkednek. Tehát ki fogom húzni a mesterképzésemet játéktervezésből (szarkaszmus), és néhány változtatást javasolok. A legegyszerűbb változtatás az, ha több nehézséggel kell megbirkózni, amelyek megváltoztatják az elviselhető találatok számát. De a probléma az, hogy a legtöbb ember nem szeret alacsonyabb nehézségű játékokat játszani, amelyek olyan egyszerűnek tűnnek, így kevesen választják az alacsonyabb nehézségeket. Egy másik változás az, hogy az előre elkészített szegmenseket falakkal kell megtervezni a képernyő közepén, mielőtt olyan akadályok támadnának, amelyeken megölhetem magam. Ehhez azonban szinte minden szegmenst meg kell változtatni, hogy a kamera illeszkedjen. A harmadik lehetőség, amivel nem látok problémát, az, hogy a kamerával a lejátszót középen kell tartani, amennyire csak lehetséges, amíg felfelé mennek, és a tüskék a képernyő aljára ragasztva maradnak. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy lássa, mi következik, és még mindig jó elképzelése lesz arról, milyen közel vannak az alján lévő tüskék. Felelősség kizárása, ha korábban nem tettem egyértelművé, tetszik ez a játék, és szeretném folytatni a játékot. Fogadja visszajelzéseimet inkább a játékhoz való hozzájárulásnak, ha akarja.
kenapa ya tiap baru mulai gamenya selalu ke relogin terus?
Félelmetes játék – a kezelőszervek és az általános nehézségek kezdetben kihívást jelentenek, de tényleg megéri belevágni. Ezenkívül a játék teljesen ingyenes, és addig nem jelennek meg hirdetések, amíg meg akarsz nézni néhányat, hogy érméket szerezhess jobb nindzsák vásárlásához (de te nem kell, mert a "standard" ninja már rendben van.. ez biztosan NEM Pay2Win!!). A fő problémám az, hogy már összegyűjtöttem mind a 18 kitüntetést (2 hónapig tartott). Kérek újakat 😁
Jó, hogy van egy játék, ami nem olyan, mint hé, adjunk hozzá egy battle royalt. A lényeg az, hogy ti ragaszkodtok a játékotokhoz, és az fantasztikus.
A játék, ami nem tudja, mi akar lenni
Szórakoztató, de kihívást jelentő
El sem indul