Post by neticnocomdext on Feb 17, 2022 14:27:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Nagyon élvezem a játékot, de a hirdetéseket nem lehet irányítani! Jó lenne legalább egy feladatot eljátszani anélkül, hogy minden alkalommal hirdetésre kellene várnia. A hirdetéshez szerkesztve most eltávolítottam a játékot a fekete képernyő hibája miatt, amely nem fog leállni.
Tehát a megtekintett hirdetések mennyiségével pontokat kell szereznie a megtekintésért, és szintet kell lépnie.. nincs elég ügyfél, ezért van egy ülő időszak. Legalább megéri a hirdetéseket, ha nincs elég játék. Ezen kívül 8 felugró ablak is megjelenik, ahogy felszállsz, ez bosszantó. Ez a játék jó lenne, ha az idő nagy részét nem hirdetésekben és felugró ablakokban töltenéd, vagy csak ülnél.
Annyira szeretem ezt az alkalmazást, és nagyon szórakoztató letöltés most, és nincsenek hirdetések! Kicsit bonyolult elmagyarázni, de ha 5 percig játszol vele, rabja leszel!
Jó pénzt fizettem, és nem játszhatok néhány mellékkihívással, ha nincs oktatóanyag azokra a kihívásokra, amelyeket nem tudok megúszni. Számítógépen játszom, nem telefonon, így NEM TUDOM BŐVÍTENI a képernyőt. A villanykörtét használom.
Problémája adódott, hogy a hirdetések nem töltődnek be, és nem tudtok küldetéseket teljesíteni!! Nem fair
Nagyon szórakoztató volt, amíg meg nem nyertem mindent, unalmas volt bármit nyerni. Remélem, hamarosan újabb kihívásokkal és eseményekkel bővül itt. Különben nincs okom játszani.
Szeretem ezt a játékot! Messze jutottam, és sok mindent meg kell tennie, nagyon szórakoztató ügyfeleit és modelljeit öltöztetni, valamint frizurát és sminket készíteni. hosszú idő az ügyfelek stílusának kialakítására, és amikor a játékon nyert pénzből katalógust vásárol, azt hiszem, minden elemet be kell szereznie, nem csak néhányat, hogy szórakoztató legyen játszani!
Jó játék meg minden de amikor frissít akkor utána most Ijesztő a szája hogy frissített és már úgy az anyukámmal sokat játszunk és azért adok rá csak 2 csillagot Mert csücsörít
Super Stylist Fashion Makeover Rollspel jot
Természetesen azért jöttem, hogy élvezzem ezt a játékot, de egyértelmű volt, hogy pénzre van szükségük tőlem, de egyszerűen nem volt mit költenem. És rájöttem, hogy a logika szinte teljes hiánya túl bosszantó ahhoz, hogy elviseljem! Tegyük fel, hogy az ügyfélnek egy pár alkalmi cipőre van szüksége egy strandpartihoz, és az egyetlen elfogadható cipő a tűsarkú vagy a vaskos, csizmaszerű cipő volt! A következő lépés számomra az eltávolítás!
Határozottan sokat kell fizetni a játékban való továbblépésért, és bizonyos követelmények vonatkoznak azokra a tárgyakra, amelyek költőpénz nélkül nem kaphatók. Naponta kaphat néhány gyémántot, de nem elég ahhoz, hogy további tárgyakat vásároljon, és a minijátékokat nagyon nehéz megnyerni
Nagyon aranyos játék. Tetszik a grafika és a játékmenet.
Már egy ideje játszom, és használhatok néhány új karaktert, visszahozhatom a menyasszonyt, kinyithatom az új naplókat, sok hirdetést eltüntethetnék (nem fizettem hirdetésekért)...
5-ösre értékelnék, de ugyanazok a problémák, mint mások. Meg kell játszanom egy hirdetést olyan dolgokhoz, mint például a rúzs, de a hirdetés lejátszása nem lehetséges, és még ha igen, ugyanazt a fekete képernyőt kapom, teljesen be kell zárnom a játékot. Újraindítottam a telefonomat és frissítettem, de nem jártam sikerrel.
Elég reális, az első induláskor a ruházati lehetőségek száma meglehetősen korlátozott, nehéz volt találni az alkalomhoz illő ruhát, de egyébként egész jó.
Megértem, hogy a fejlesztőknek pénzt kell keresniük, de vagy túlterhelnek minket hirdetésekkel, vagy megnehezítik a gyémántok beszerzését a menőbb termékek beszerzéséhez, de nem mindkét G-nél, annyi hirdetés van, és ezek eltávolítása még jó játéknak is drága. csak szeretném, ha ezeken a dolgokon lehetne javítani
Az abszolút legjobb játék a műfajában! Többféle stílusos/öltöztetős játékot/alkalmazást kipróbáltam, és a Super Stylist a legjobb kézfogás. A feladatok és lehetőségek sokfélesége elképesztő! A grafika fantasztikus. Két kérés vagy javaslat, amely növelné a szórakozást itt, az lenne, hogy több karakterbeállítást adjunk, amelyek közül választhatunk, mint "a szuper stylist, más néven játékos", valamint a frizura és a smink megváltoztatásának lehetősége a kifutóról készült fotókhoz készített modellekhez. lő. Különben: TÖKÉLETES!
Super Stylist Fashion Makeover Igranje vlog ijbj
Skins for Minecraft PE Nástroje uht
Ez a játék szórakoztató, de bosszantó, mint például, hogy miért van olyan sok hirdetés, hogy csinálhatok valamit, akkor amint elmegyek valami máshoz, ott van a hirdetés, és szinte MINDENért fizetni kell... Sajnálom, de nem fogok fizetni egy játékért, különösen egy olyanért, ahol sok hirdetés van. Nem adok neked két csillagot vagy kevesebbet, ezért adok hármat, mert ez a játék szórakoztató, de mint mondtam, nagyon bosszantó. Hacsak nem szeretne egy csomó hirdetést látni, és hajlandó pénzt fizetni érte, ezt a játékot ajánlom.
Super Stylist Fashion Makeover Igranje uloga mjw
Túl sok hirdetés jelenik meg. A szerencsejáték-hirdetéseknek egyáltalán nem szabad megjelenniük a gyerekjátékokon! Az energia nem töltődik fel a tárgyak átadásakor, és túl sokáig kellett várni a következő feladatok elvégzésére. A játék tétbe kerül, miközben arra vár, hogy bármit megtegyen. Nem kellene cuccot vásárolnia ahhoz, hogy tovább játsszon anélkül, hogy várnia kellene az energia regenerálódására
Kedves Dalma Fehér nem lehet hog rrosz a NET??😣😣😣
Nulla ügyfél svc. Jó lenne egy divatbemutatót stílusba rendezni néhány aranyos új ruhával, ahelyett, hogy mindig ugyanazt. A kerítésen vagyok... néhány dolgot szeretek, és van, amit utálok
Egy biztos, túl sok a reklám. 1 percenként jön egy hozzáadás, és néha az x túl kicsi, nem is tudsz kilépni a hirdetésből, ezért ki kell lépned a játékból. Remek grafika, de ismétlődő téma. Ráadásul minden olyan drága.
Már egy ideje játszom ezzel a játékkal, és nagyon élveztem, de most már nem tudok katalógust venni. Azt mondják, "hamarosan". De mikor lesz hamarosan? Ez már 2 hónapja így van ☹️ Kérlek, tedd egy kicsit szórakoztatóvá ezt a játékot, mint az elején
Az egyetlen ok, amiért játszottam ezzel a játékkal, az volt, hogy egy másik játékért kapjak bónuszt. Nem kaptam meg azt a jutalmat, amit lehetetlen volt elérni anélkül, hogy rengeteg dollárt ne költöttem volna alkalmazáson belüli vásárlásokra, és lélegezve ezzel a játékkal. Szuper hibás. Folyamatosan újra kellett indítani. Elakadt a körülbelül 30 másodperces hirdetésekkel, minden egyes játékpercben. Ne töltse le. Idő/pénz pazarlás. Átverés. Támogatás nincs segítség.
Nagyon szeretem ezt a játékot Gyönyörű ruha, cipők, táskák, fülbevalók stb. De a reklámok annyira idegesítőek 😡 lepleznek és irritálnak 😖 nem bírom tovább... Törölöm ezt a játékot.
Jó móka lehet, de minden nap, amikor kinyitom, be kell zárnom 10 felugró ablakot, hogy vásároljak cuccokat, mielőtt játszhatnék. És a hirdetések túl gyakran vannak. Fizetnék azért, hogy megszabaduljak a hirdetésektől, de ez nem akadályozza meg a játék felugró ablakait. Eltávolítás.
Bosszantó hogy a hibàt nem javítottàk ki...rengetegszer ki/be kell lèpni mert a reklâmokból nem lehet kilêpni...ès ugyanazt a hibâs reklâmot adja be egyfolytàba
Szeretem ezt a játékot. most nem tudok hozzáférni, csak frissítem. ez a második alkalom, hogy amikor frissítem, megsérti a játékot. pls. javítsd ki ezt
Ez a játék jó, DE minden más esemény, amit meg kell tennem, ad egy hirdetést, ami elfeketíti a képernyőt, és be kell zárnom a játékot és kezdem elölről!!! Ez idegesítő! Jobb értékelést adok, ha nem lennének hirdetések 2 percenként!
Maga a játék jó de bizonyos szinteken be bugosodik és egy klienst nem enged megcsinalni és így nem is haladsz pech 🙄
Tetszik ez a játék, de vannak hibái. Lefagy és a divatbemutatóm nem indul el. Ha el kell távolítanom, és elveszítem, amit olyan keményen játszok, hogy eljussak oda, ahol vagyok, akkor ezzel a játékkal végeztem.
Sokat szól erről a játékról, ami nem tetszik, már egy ideje játszom, és a beállítási módja összezavarodik, amint találok egy másik játékot, ezzel már nem játszom. Sok problémát találtam megnevezni, az elején tetszett ez a játék, de ezek a kihívások úgy lettek beállítva, hogy engedjék a kudarcot. 5 gyémánt és ne utáld az amerikaiakat 😡🚫
Az alkalmazás nem ad jóváírást az összetett küldetésigény teljesítése után (extra jóváírás farmer cikkekre, lila, romantikus tárgyakra, bulidarabokra) Csak 1-2-t számít.
Összességében jó játék, de a 21. szinten ragadtunk, és nincs lehetőség a folytatásra. Naomit fehér és zöld tárgyakkal kéne stílusoznom, de a kérések kijelzésénél azt mutatja, hogy csak piros tárgyakat kellene stílusoznom, és akkor nincs legördülő menü, amiben bármelyik kategóriából lehetne elemet kiválasztani. Nem tudok stílust alakítani, és nincsenek új ügyfeleim, hogy tovább tudjak lépni... Ha ez megoldódik, szívesen módosítom az értékelésemet...
Folyamatosan összeomlik, és vannak olyan hirdetések, amelyeket nem lehet bezárni. A köztes hirdetések tönkreteszik a játékot.
Hála Istennek, végeztem ezzel a tapjoy ajánlattal. A játék 2 csillagot kap a működőképességéért, de MINDEN egy betöltőképernyő vagy egy hirdetés, de gyakrabban mindkettő. Az energia gyorsabban regenerálódik, mint egyetlen ruha szállításához (6 óra? Tényleg? 1/10 exp előrelépésért!), és nincs félelem a kudarctól (adtam egy lánynak egy bikinit vacsorára, és imádta??) Ha itt egy lvl xx tapjoy ajánlatért, legyen valami dolga, és készen álljon 1000+ hirdetés megtekintésére. Jó próbálkozás a fejlesztők számára, van szív itt, de dolgozni kell.
Nagyon jó!!!😀😀
Az ismétlődő hozzáadások/felugró ablakok a pénz vásárlására/költésére nevetségessé váltak. Engedd el a kapzsiságot! Eltávolítva
Ez egy nagyon jó alkalmazás azon kívül, hogy néha eltart egy ideig a bejelentkezéshez, de annyira szórakoztató 👍
Nagyon jó imádom játék🥰🙏🏻 de azért kettő mert amióta frissített egyfolytában hírdetést dob be..
Super Stylist Fashion Makeover Hry na hrdinov iroo
Ez aligha játék, inkább reklámspam. Aligha tehetsz bármit anélkül, hogy ne ne nedd az arcodba a reklámot. Nyilvánvaló pénzrablás a fejlesztőktől. Ha nem lenne annyi reklám, talán szórakoztató lenne, de az a tény, hogy több időt töltesz a hirdetések nézésével, mint a játékkal, mindent elmond. Tedd meg magadnak egy szívességet, és játssz a Time Princess játékkal, ha öltöztetős játékot szeretnél.
Naon roszz🥲🤢
Nagyon élvezem a játékot, de minden alkalommal, amikor megjelennek a hirdetések (különösen a hells kitcken), lefagy, és nem tudok visszatérni a játékhoz. Teljesen be kell zárnom és újra kell indítanom a játékot. Ha meg tudná javítani, szívesen adnék 5 csillagot.
Néhány napja telepítettem ezt a játékot... 13. szintig teljesítettem... Ma reggel elmentem megnyitni ezt a játékot, de nem nyílik meg. Frissítettem az alkalmazást, újraindítottam a mobilt. De minden hiába. Még az alkalmazást sem tudom törölni és újraindítani, mert elértem a 13. szintet. A csapat vizsgálja meg ezt a kérdést. De ez a játék nagyon jó.
Élvezem a játékot, és magasabb minősítést adnék neki, ha valóban játszhatnék vele anélkül, hogy folyamatosan újra kellene indítanom. Nagyon belefáradtam abba, hogy teljesítsek egy kihívást, vagy megpróbáljak kiválasztani egy rúzst, hogy befejezzem a megjelenést, majd egy hirdetés leállítja a játékot a fekete képernyőn, és újra kell indítanom az alkalmazást. Javítsa ki ezt a problémát, és több csillagot kap. Az egy dolog, hogy időnként újra kell kezdeni egy lefagyott hirdetésből, de ez FOLYAMATosan megtörténik 😡
Ez a játék szórakoztató, és már több mint egy éve játszom vele. Szóval ha kapsz karácsonyi kódokat, az egy vicc a telefonomon. Nincs jutalom.
Szuper duper hirdetések játék közben.
Ez a játék nagyon szórakoztató, vannak árpahirdetések, de be kell vallanom, hogy ezeket elveszítem⚡ elég könnyű, és néha könnyen beszállok.
Nagyon jó játék